Samtale og coaching

“Jeg tilbyder personlige samtaler, som hjælper dig til at blive afklaret på dig selv, det du ønsker og det du har brug for”

Alle kan have glæde af at samarbejde med en coach – både privat og fagligt.

Samtaler hos en coach kan være en støtte både på tidspunkter med store forandringer i ens liv og i de mere dagligdags udfordringer.

En coach er optaget af dig og det der er vigtigt for dig, og tror på at du har ressourcerne og svarene i dig selv. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed, finde din motivation og fastholde din retning, så du bliver i stand til at handle.

En coach er ikke en rådgiver eller terapeut, men en ligeværdig samtalepartner, der ser dine ressourcer og hjælper dig til at udnytte dem fuldt ud. Formålet med samtalen er at skabe refleksion, udvikling, forandring og handling.

Coachen stiller åbne, direkte og udfordrende spørgsmål, og du finder selv svarene.

Hvad kan du bruge coachingsamtaler til?

Som coach hjælper jeg dig med at igangsætte en forandringsproces, som du selv skaber, og kan hjælpe dig med at fastholde denne proces. Du bestemmer selv, hvad du vil snakke om, og ingen emner er for store eller små.

Jeg lægger vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og at skabe en tryg og tillidsfuld ramme for refleksion, bevidsthed og udvikling. For at sikre en høj faglig kvalitet, følger jeg de standarder og etiske retningslinier som er givet af den internationale brancheorganisation ICF, der står for International Coaching Federation.

Top