Referencer

Det siger andre

Signe og Trio Cappuccino har optrådt flere gange i henholdsvis Silkeborg Sang-og musikcafé og ved Ballekorets forårskoncert. Det er altid en stor glæde at høre og opleve dem, fordi de er så gennemmusikalske og arrangementerne så velklingende -& vokalt og instrumentalt. De er engagerede og veloplagte. Man mærker, at de holder af den musik, de fremfører. De skaber en dejlig stemning og har god indføling for – og kontakt med – publikum. Repertoiret er varieret – men altid præget af super kvalitet. Jeg medgiver Signe og Trio Cappuccino mine bedste anbefalinger.”

Bitten Malling Beck, Silkeborg

Lækkert! Og helt perfekt til formålet. Kombinationen af rolige og mere tempofyldte viser og jazzballader passede rigtig godt til vores musikalske forårsbuffet, og afslutningen med op-af-stolene og ud-på-gulvet dansen gav en dejlig frisk afrunding på arrangementet. Signe og de øvrige musikere mestrer tydeligvis mange genrer, og de mestrer dem godt! Det er musikalsk vellyd, båret oppe af de dygtige og grundigt sammenspillede musikere. Mine bedste anbefalinger.”

Martin Ishøy, Sognepræst ved Balle Kirke, Silkeborg.

Jeg traf første gang Signe Laumark og Erik Hagner da de var bestilt til at synge ved et bryllup i Vedslet Kirke. De spillede og sang så dejligt, og deres musik passede så fint ind i Vedslet Kirkes rum, så jeg bestilte dem til at komme og deltage ved vores musikgudstjeneste aftenen før St. Bededag. Gudstjenesten tilrettelagde vi i fællesskab, og de bidrog med dejligt musik som led i gudstjenesten og ved det efterfølgende arrangement. Signe Laumark og Erik Hagner har en fin forståelse for liturgien og kirkens rum, og er behagelige at arbejde sammen med. Mange har efterfølgende givet udtryk for deres glæde ved koncerten. Så vi har spurgt dem, om de kan spille for os næste år igen – bedre anbefaling kan vist ikke gives!”

Anne Marie Vrang, Sognepræst ved Vedslet Kirke.
Top