Det siger andre

“Jeg har igennem flere år i forskellige sammenhænge modtaget sangundervisning hos Signe Laumark. Jeg bliver ved med at komme tilbage, fordi Signe har nogle helt særlige evner til at kombinere sin store viden om sangteknik med en utrolig pædagogisk og anerkendende tilgang.
Signe kan hjælpe med at gøre det vanskelige let tilgængeligt og give sine elever modet tilbage i situationer, hvor det måtte svigte.”

Therese Grupe

“Kære Signe. Du er yderst fagkompetent. Du er en fremragende underviser. Du er et dejligt og indlevende menneske. Du giver mod, du giver glæde og du giver udfordring. Glæder mig til næste time. PS. Og så har du jo også et helt forrygende og fantastisk band, det kan jeg meget varmt anbefale.”

Susanne Fossgreen

“Tak for en dejlig sæson. Du har fået mig til at synge som ingen andre har gjort. Du underviser med en ømhed, varme og respekt. Det virker på mig. Kan kun sige tak.”

Anne Birkø

“Swing Singers har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af Signe Laumark som hhv. underviser i sang-teknik og som gæstedirigent. Signe formår på en utrolig behagelig og nærværende facon at møde korets alsidige medlemsskare, så alle får en god oplevelse. Desuden gør Signes store musikalske talent det muligt på kort tid at sætte sig ind i korets repertoire og genremæssige præferencer. Vi vil derfor varmt anbefale Signe til andre kor, som kunne ønske sig nye inspirationer og et brush-up af deres sangtekniske kunnen.”

På vegne af Swing Singers, Silkeborg – Formand Poul Møller Nielsen

“Jeg har altid godt kunnet lide at synge men det er jo ikke ensbetydende med, at det lyder godt …. Derfor meldte jeg mig til Signes undervisning i sang og stemmetræning. Det er det bedste og sjoveste, jeg har gjort for mig selv i lang tid!
Udover at være fagligt meget dygtig, er Signe en rigtig sød pige, og hun får det absolut bedste frem i en, både menneskeligt og musikalsk. På de to sæsoner jeg har fået undervisning, har jeg lært rigtigt meget.”

Helle Nielsen, Pan International Agency.
Top