Kurser i sang-og stemmetræning

Følgende kurser opslås jævnligt. Kontakt mig ang. spørgsmål om tid, sted og indhold, eller hvis du har særlige ønsker, der ikke er nævnt her. Se under “Kalender” for andre kurser og aktuelle aktiviteter. Kurser afholdes i et dejligt stort lokale i Århus midtby.

  • Alle kan lære at synge
  • Stemmeglæde
  • Så syng da!
  • Stemmetræning for korsangere

ALLE KAN LÆRE AT SYNGE!:

Kurset for dig, der tror du ikke kan synge, dig der kun synger når du er alene eller dig der ikke tidligere har modtaget undervisning. ALLE kan være med!

STEMMEGLÆDE:

Kursusforløb på lille eksklusivt hold.

Kurset for dig, der vil i gang med at udvikle din stemme og gerne vil synge bedre. Vi mødes ca. én gang om måneden. Vi vil arbejde med opvarmning, vejrtrækning, krop og energi, grundlæggende stemmetræning og teknikker, og derudover skal vi eksperimentere med lyd og synge dejlige sange. Hver mødegang har derudover et tema, som vi arbejder nærmere med, f.eks. stemmeproblemer, klang og udtryk. Målet er at lære at synge frit og lære nye sider af din stemme at kende. Glæden ved at udfolde stemmen er i fokus. Vi arbejder både sammen og individuelt i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Du vil få feedback på din sang og øvelser tilpasset dig, som du kan arbejde med hjemme.

SÅ SYNG DA!:

Sangkursus og sangaftener for dig der har sunget lidt eller meget før. Se de opslåede kurser i Kalender.

STEMMETRÆNING FOR KORSANGERE:

Jeg tilbyder jer en anderledes øvedag med jeres kor: I får et frisk pust til korets klang og udfoldelsesmuligheder, og udvikling af de individuelle stemmer. Min arbejdsmetode tager udgangspunkt i både korets fællesklang og repertoire samt den individuelle korsangers behov.

Vi vil arbejde med grundlæggende stemmetræning, krop og bevægelse, lydformning og teknikøvelser, træningssange og – hvis I ønsker det – eksperimentere med korets eksisterende repertoire.

Min undervisning tager udgangspunkt i, at de fleste af os har mulighed for at gøre meget mere med vores stemme, end vi forestiller os, og giver kor og sanger flere værktøjer til det daglige korarbejde. Workshoppen foregår i en afslappet, sjov og tryg atmosfære, så alle tør være med, og vil give et socialt og musikalsk løft til jeres kor.

Top