Sangundervisning

  “Alle kan lære at synge og alle kan finde glæden ved at synge!”

Jeg har mange års erfaring i sang- og stemmeundervisning af både børn, unge og voksne på forskellige niveauer.

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at udfolde dit stemmepotentiale, uanset om du er på helt bar bund eller har sunget i flere år.

I min undervisning lægger jeg vægt på glæden ved at udfolde sin stemme, og af at møde mine elever med de forudsætninger, behov og ønsker, de har. Jeg er optaget af at opbygge trygheden og tilliden til at turde synge med den stemme, vi har fået givet – og til at undersøge og udvikle den.

Mange mennesker oplever problemer med at bruge stemmen. F.eks. hæshed, følelsen af at blokere eller at stemmen snører sig sammen, eller oplevelsen af at være “tonedøv”.

Disse udfordringer skyldes ofte manglende træning i sund og korrekt stemmebrug, at kroppen og energien ikke arbejder med, eller at man lader sig begrænse på forskellig vis.

Nogle mennesker har på et tidspunkt i deres liv fået at vide, at de ikke kan synge. En enkelt bemærkning kan være nok til, at man ikke synger i mange år. Det kan der ændres på!

Er du mere erfaren med at synge, hjælper jeg dig til at komme videre og udvikle dit potentiale som sanger.

Har du brug for at forbedre din talestemme, f.eks. i forbindelse med dit erhverv, og at blive bedre til at tale for forsamlinger, vil stemmetræning hjælpe dig.

Hvordan arbejder vi:

Vi arbejder både med at opbygge fundamentet for at kunne bruge stemmen sundt og optimalt: holdning, vejtrækning, støtte, afspænding, styrke og energi samt med grundlæggende øvelser og teknikker indenfor både klassisk og rytmisk stemmebrug.

I den individuelle undervisning arbejder vi naturligvis også med sange indenfor forskellige genrer efter elevens ønske: rytmiske genrer samt musicals, danske sange eller viser, og arbejder med klang, udtryk m.m. Derudover vil vi eksperimentere med forskellige former for lydgivning og udforskning af lige netop din stemmes muligheder.

Det er udviklende, sjovt og lærerigt at gå til sang!

Top