Samtaler og coaching

Samtaler – coaching og vejledning.

Coachingsamtaler er for dig, der oplever det, som de fleste af os oplever igennem livet – det jeg kalder ”almindelige livsudfordringer” og som ikke nødvendigvis kræver langvarig terapi eller behandling. Det kan f.eks. være:

  • Mistrivsel og problemer med mental eller fysisk sundhed.
  • En følelse af forvirring, frustration eller at være låst fast.
  • Arbejdsrelaterede problematikker som manglende arbejdsglæde, stress-symptomer eller samarbejdsproblemer.
  • Brug for hjælp og redskaber til at strukturere og prioritere din (hjemmearbejds)tid.
  • Tvivl om uddannelsesvalg, jobskifte, kompetencer.
  • Eller andre udfordringer i dit liv, som du er i tvivl om, hvad du kan gøre ved.

Jeg giver dig redskaberne og hjælper dig til at få kontakt til din motivation og de ressourcer, der skal til for at skabe positiv forandring, udvikling og trivsel for dig.

Længes du efter at få det bedre og få mere glæde og retning i dit liv? Jeg tilbyder samtaler ”med hjerte og hjerne” – med coaching som samtaleform.

Hvad er coaching?

Coachingsamtaler er for dig, der ønsker at forbedre et eller flere områder af dit liv, at have det godt med dig selv og dine relationer, at udvikle dig personligt og at nå dine mål. Det er også for dig, der søger at få mere livsglæde og energi ind i dit liv, og at finde den vej, der er den rigtige for dig. Udgangspunktet i coaching er, at du bedst selv ved, hvad der er godt og rigtigt for dig. De spørgsmål, jeg stiller, får dig til at reflektere og mærke efter, sådan at du kommer til klarhed om, hvem du er, hvad du vil, og hvad der skal til for at opnå det. I sidste ende handler det om at leve et liv, der er i overenstemmelse med den du er, dine værdier og dine drømme. I samtalerne bruger jeg min intuition, min psykologiske indsigt og erfaring gennem over 25 år som underviser og vejleder, i kombination med de redskaber, jeg har lært i min certificeringsproces og mange års arbejde med samtaler, meditation og personlig udvikling. Coaching handler om at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig og hvad der skal til for at opnå det, der giver glæde og mening i dit liv. I den proces vil jeg som din personlige coach støtte og motivere dig på vejen.

Professionel coaching anvendes af generelt velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Nogen bruger coaching kontinuerligt som led i en personlig udviklingsproces og andre vælger nogle få samtaler i forbindelse med en konkret problemstilling, store livsforandringer eller i de mere dagligdags udfordringer. Er der behov for mere direkte vejledning og rådgivning, f.eks. i forbindelse med stressproblematikker og uddannelsesvalg, tager jeg også de redskaber i brug jeg har fra uddannelser og mange års erfaring som underviser og vejleder. Jeg lægger vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og at skabe en tryg og tillidsfuld ramme for refleksion, bevidsthed og udvikling. For at sikre en høj faglig kvalitet, følger jeg de standarder og etiske retningslinjer som er givet af den internationale brancheorganisation ICF. Jeg tilbyder samtaler til både privatpersoner og til medarbejdere og teams.

Hvor og hvordan?

Jeg tilbyder samtaler, coaching og vejledning på H. C. Andersensvej 34 i Åbyhøj, Århus eller ude på arbejdspladser. Til dem, der ikke bor i nærheden, tilbyder jeg samtaler pr telefon eller online. Samtaler tilbydes som enkeltsessioner á ca. 60 min. Forløbet aftales individuelt.

Hvor mange samtaler?
Det er individuelt, hvor mange samtaler, der er behov for. For nogle mennesker er det nok med en enkelt samtale. Andre har glæde af løbende samtaler over en længere periode.  De fleste finder det passende med et kortere forløb på 3-5 gange. Nogle gange skal der støtte til at for at bevare motivationen og holde fokus på de ønskede forandringer, både i forhold til tanker, følelser og handlinger. Vi tilrettelægger forløbet i fællesskab ud fra dine behov og ønsker.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig på mail eller til en uforpligtende snak pr. telefon, hvis du ønsker at få mere at vide, inden du beslutter dig for, om coachingsamtaler hos mig er noget for dig.

Kontakt mig for nærmere info og booking af tid!

Specielt til dig, der:

Er ung (under 25) : kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Er ramt af stress: kontakt mig for nærmere info om forløbet.

Er interesseret i forløbet “Arbejdsglæde og trivsel”: kontakt mig for nærmere info om forløbet.