Musikalsk teambuilding

Teambuilding på arbejdspladsen:

Få boostet jeres fællesskab med sang, kor-sjov eller med en kort energizer inden et møde, konference eller fest.  Start eller slut arbejdsdagen på en ny og forfriskende måde, der kalder god energi og godt humør frem, hos hver enkelt og i gruppen. Varighed fra 30 min. op til et heldagsprogram.

Musikalsk teambuilding, kort program: Energifyldte og sjove stemmeøvelser, fællessange, lette rytmisk korsange og musikalske samarbejdsøvelser. I får smurt både stemme, krop og smilebåndene!

Musikalsk teambuilding, længere program: Flere timers musikalsk workshop hvor I gennem kreative udfoldelser med sang og bevægelse bliver udfordret til at vise nye sider af jer selv som personer og som gruppe. Workshoppen indeholder krops- og stemmeøvelser med fokus på personlig fremtoning og kropssprog, og flerstemmig fællessang, hvor det handler om udfoldelse, gruppedynamik og sangglæde. Alle kan være med uanset forudsætninger, og der er garanti for grin undervejs!

Workshoppen kan afsluttes med en intern optræden som en del af underholdningen i forbindelse med en personalefest, f.eks. med kendte popnumre eller populære julesange.

Jeg skræddersyr gerne et program ud fra jeres behov.

 

“Mange tak for arrangementet med stemmetræning og sangsjov! Det var en stor succes, og jeg har fået mange gode tilbagemeldinger! Jeg fik også at vide, at var der noget, vi også havde lært dagen før, så var det da, at vi skulle synge noget mere! Jeg håber på et gensyn en anden god gang!” Ditte Ågård Pedersen, HR Konsulent, Lemvig Kommune

Et stort tak og stor ros for et flot arrangement i går. Har fået mange tilkendegivelser på, at det var fantastisk. Tak for det”. Sine Lykke, Leder, Sundhedsenhed Carl Blochs Gade, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune.

Fællessang og fælleskor på arbejdspladsen:

  • Vil I gøre noget godt for jeres arbejdsglæde, samarbejde og fællesskab?
  • Vil du og dine kollegaer synge sammen til konferencen, personaledagen eller i forbindelse med personalefesten?
  • Vil I opleve, hvordan I sammen kan skabe mere glæde og samhørighed i personale- og ledergruppen?
  • Vil I prikke lidt til kreativiteten i jeres team og opdage nye muligheder for samarbejde og kommunikation?

Giv jer selv en sjov og energiløftende oplevelse i trygge og professionelle musikalske rammer!

Fællessang kan laves som en kort energizer i forbindelse med et arrangement eller som en fast ugentlig begivenhed som f.eks. morgensang eller fyraftenskor.

Ud fra jeres ønsker sammensætter jeg et program af sange fra den danske sangskat, nyere rytmiske sange på dansk og engelsk og sjove kanons. Jeg synger for og spiller klaver til.

Jeg leder jer trygt igennem og sørger for, at det både bliver sjovt, rart – og måske også lidt udfordrende!

Der kræves ingen musikalske forudsætninger! ALLE kan være med! Også dem der føler sig usikre eller tror de ikke kan synge!

Praktisk:

Arrangementet kan foregå på arbejdspladsen i mødelokale, foyer eller kantine, eller i et festlokale. Jeg medbringer el-klaver og arrangerer tekster til kopiering eller projektor.  Med mindre grupper er der også mulighed for at være i kursuslokale i Silkeborg eller Århus. Mine sangevents kan foregå både på dansk og engelsk, og jeg tager rundt i hele landet.

Kontakt mig for nærmere info og priser.