Fællessang

Fællessang for alle:

Fællessang blev mange danskeres måde at mødes på virtuelt under corona-nedlukningen, og glæden ved at synge den danske sangskat blomstrede op.

Jeg rykker ud til arrangementer i foreninger, kirker, lokalcentre samt til private fester.

Vi synger kendte – og måske mindre kendte – danske og engelske sange fra den bl.a. den helt nye højskolesangbog og bevæger os igennem historien og årstiderne. Imellem sangene fortæller jeg lidt om sangene og krydrer med små anekdoter.

Sangene fra højskolesangbogen kan blandes med andre sange, popsange, små kanons eller andre sange, I gerne vil synge.

Vi synger os i godt humør – og alle kan være med!

Praktisk: Jeg medbringer en dygtig pianist og evt. elklaver og sanganlæg samt arrangerer tekster til kopiering eller projektor. Vi tager rundt i hele landet.

Kontakt mig for nærmere info og priser.

Fællessang og fælleskor på arbejdspladsen:

  • Vil I gøre noget godt for jeres arbejdsglæde, samarbejde og fællesskab?
  • Vil du og dine kollegaer synge sammen til konferencen, personaledagen eller i forbindelse med personalefesten?
  • Vil I opleve, hvordan I sammen kan skabe mere glæde og samhørighed i personale- og ledergruppen?
  • Vil I prikke lidt til kreativiteten i jeres team og opdage nye muligheder for samarbejde og kommunikation?

Så gør som mange andre personalegrupper og virksomheder og giv jer selv en sjov og energiløftende oplevelse i trygge og professionelle musikalske rammer!

Fællessang kan laves som en kort energizer i forbindelse med et arrangement eller som en fast ugentlig begivenhed som f.eks. morgensang eller fyraftenskor.

Ud fra jeres ønsker sammensætter jeg et program af sange fra den danske sangskat, nyere rytmiske sange på dansk og engelsk og sjove kanons. Jeg synger for og spiller til.

Jeg leder jer trygt igennem og sørger for, at det både bliver sjovt, rart og måske også lidt udfordrende!

Der kræves ingen musikalske forudsætninger. ALLE kan være med! Også dem der føler sig usikre eller tror de ikke kan synge!

Praktisk: Arrangementet kan foregå på arbejdspladsen i mødelokale, foyer eller kantine, eller i et festlokale. Jeg medbringer el-klaver og arrangerer tekster til kopiering eller projektor.  Med mindre grupper er der også mulighed for at være i kursuslokale i Silkeborg eller Århus. Mine sangevents kan foregå både på dansk og engelsk, og jeg tager rundt i hele landet.

Kontakt mig for nærmere info og priser.